Dit was het Edushock Leerfestival editie 2016 #ELF16

VZW Edushock organiseerde op 24 februari voor de vierde keer een Leerfestival in het teken van onderwijsinnovatie.

Aanwezigen genoten van 

Buitengewone keynotesprekers 

Dit jaar vonden Frédéric Laloux, Theo Compernolle en Sjef Drummen bereid om te komen spreken op ons leerfestival.
Frédéric Laloux vertelde hoe we de ideeën uit zijn bestseller "Reinventing Organizations" kunnen toepassen in onderwijsorganisaties.
Theo Compernolle schreef boeiende lectuur zoals “Alles went ook een adolescent” en “Zit stil”. Op ons Leerfestival vertelde hij over zijn nieuwste boek "Ontketen je brein".
Sjef Drummen is een man van daden. Hij is de schooldirecteur van de sterk vernieuwende Niekéé school in Roermond. Hij vertelde boeiend, grappig en bij wijlen confronterend over het onderwijs van vandaag.


Een uitgebreid keuzemenu aan workshocksEr kwamen grensverleggende sprekers die met hun beide voeten in de praktijk staan: inclusief onderwijs, systemisch denken, de leerkracht het verschil laten maken, een teambord gebruiken, kunsteducatie, gaming als leermiddel, ICT, talent- en identiteitsontwikkeling, leren zichtbaar maken, radicalisering en nog veel meer…, het kwam allemaal aan bod.

Het programmaboekje van de editie #ELF16


Wat het Edushock Leerfestival anders maakt 

Vrij in- en uitlopen 

Je vindt op het Leerfestival geen workshoPs maar workshoCKs. De workshocks lopen door en naast elkaar. Het aanbod is bijzonder groot en soms is het moeilijk om te kiezen. Je hebt op elk moment de vrijheid om recht te staan en bij een andere workshock aan te sluiten. De deur staat altijd open. No hard feelings.

Netwerken 

Het Edushock Leerfestival is een uitgelezen kans om te netwerken. Iedereen is aanspreekbaar: van organisator tot keynotespreker, van docent tot kleuterleider, van coach tot logopedist, van directeur tot pedagogisch begeleider. We organiseren het Edushock Leerfestival zo dat er maximale kansen zijn tot interactie. We bieden elk jaar een lichthuis van educatie, een mini-beurs, interactieve reflectiesessies en een receptie.

Hou 22/2/2017 vrij!


Populaire berichten