Feedback mét effect, een nascholing voor directies secundair onderwijs.


Ook dit jaar zetten we onze schouders onder Edushock IN-TEAM-sessies, omdat we ervaren dat er bij veel mensen een behoefte is om in een informele, knussere setting langer stil te staan bij vernieuwende onderwijsthema’s. We geloven in de kracht van lokale, netwerkversterkende initiatieven. Vandaar dat we ons met deze sessies ook richten op directeurs en directieleden binnen een bepaalde regio.

Wij nodigen u bij deze van harte uit om op dinsdagavond 13 december (19u) deel te nemen aan een nieuwe Edushock IN-TEAM sessie met Stefaan Vanparys. Stefaan is trainer bij Onderwijsservice en geeft daarnaast ook nog steeds doodgraag les.
Deze sessie richten we in voor directies van secundaire scholen. De avond gaat specifiek over hoe bevlogen leerkrachten grote impact kunnen hebben. Dit is een vervolg op een voorgaande, maar kan net zo goed als inspiratie dienen voor wie die Stefaan nog niet hoorde. In deze sessie zal de hij het hebben over feedback mét effect, die het leerrendement verhoogt.

Uit onderzoek van Leren Zichtbaar maken door John Hattie blijkt feedback één van de belangrijkste factoren te zijn die een grote impact hebben op het leerrendement. Hij gaat samen met de aanwezigen, op interactieve wijze, op zoek naar de belangrijke factoren waar u als directie kan op aansturen.

De sessie vindt plaats bij a2o-Architecten, Vissersstraat 2, 3500 Hasselt. Om de kwaliteit van de sessie te vrijwaren, kunnen we maximaal 20 inschrijvingen aanvaarden.


Populaire berichten