Feedback mét effect - Edushock In-Team avondsessie met Stefaan Van Parys, 31 jan. 2017, 19u

Ook dit jaar zetten we onze schouders onder Edushock IN-TEAM-sessies, omdat we ervaren dat er bij veel mensen een behoefte is om in een informele, knussere setting langer stil te staan bij vernieuwende onderwijsthema’s. We geloven in de kracht van lokale, netwerkversterkende initiatieven. Vandaar dat we ons met deze sessies ook richten op directeurs en directieleden binnen een bepaalde regio.


Wij nodigen directies secundair onderwijs bij deze van harte uit om op dinsdagavond 31 januari, 19u deel te nemen aan een nieuwe Edushock IN-TEAM sessie met Stefaan Vanparys. Stefaan is trainer bij Onderwijsservice en geeft daarnaast ook nog steeds doodgraag les. Deze sessie richten we in voor directies van secundaire scholen. De avond gaat specifiek over hoe bevlogen leerkrachten grote impact kunnen hebben. In deze sessie zal de nascholer het hebben over feedback mét effect, die het leerrendement verhoogt.

Uit onderzoek van Leren Zichtbaar maken door John Hattie blijkt feedback één van de belangrijkste factoren te zijn die grote impact hebben op het leerrendement. Hij gaat samen met de aanwezigen, op interactieve wijze, op zoek naar de belangrijke factoren waar u als directie kan op aansturen. Hij brengt tevens ook een leraar mee die de aanbevelingen volop aan het toepassen is.

De sessie vindt deze keer plaats bij Flanders DC / Bar d’Office, Diestsevest 76, 3000 Leuven. Om de kwaliteit van de sessie te vrijwaren, kunnen we maximaal 20 inschrijvingen aanvaarden.


Populaire berichten